כשמזג ​​האוויר מתחמם, שום דבר לא מנצח ארטיק מרענן. בעוד שיש הרבה טעמים לבחירה, ארטיק סורבה מנגו בולט כפינוק אקזוטי וטעים. 

בבלוג הבא זה נגלה לכם מה מקורו של פרי המנגו, את היתרונות הבריאותיים שלו ומדוע שלגוני מנגו וסורבה הם פינוק מושלם לכל מי שמחפש חטיף מרענן ובריא.

מאיפה המנגו הגיע?

מאמינים שמקורם של מנגו בדרום מזרח אסיה, במיוחד באזור שבין צפון מזרח הודו למיאנמר. משם התפשט הפרי לאזורים אחרים באסיה ובסופו של דבר עשה את דרכו לאפריקה, למזרח התיכון ולדרום אמריקה באמצעות סחר והגירה. כיום, מנגו מגדלים ביותר מ-100 מדינות, כולל הודו, סין, מקסיקו וברזיל, מה שהופך אותו לאחד הפירות הטרופיים הגדלים ביותר בעולם.

מנגו מגיעים בזנים רבים ושונים, כל אחד עם הטעם, המרקם והצבע הייחודיים שלו. הזן הנפוץ ביותר שנמצא בארצות הברית הוא מנגו טומי אטקינס, הידוע בטעמו המתוק ובעור האדום והירוק התוסס שלו. זנים פופולריים נוספים כוללים את מנגו אטאולפו, שהוא קטן יותר ובעל מרקם קרמי, ומנגו קנט, שהוא עסיסי וארומטי.

מהם היתרונות הבריאותיים של מנגו?

קרטיבים בטעם מנגו יכולים להיות דרך טעימה ומרעננת לשלב את היתרונות הבריאותיים של מנגו בתזונה.
עם זאת, חשוב לציין כי קרטיבים רבים המוצעים למכירה בחנויות יכולים להיות עשירים בתוספת סוכר, ולכן יש לשים לב שמדובר ברכיבים טבעיים ללא חומרים משמרים ורמות סוכר גבוהות.
שלגוני מנגו טבעיים כאמור יכולים להציע מספר יתרונות בריאותיים, והם כוללים:

טעמי המנגו המפתעים של פריz

פריz הוא מותג ארטיקים המציע חוויה מרעננת ופירותית. בין הטעמים השונים של "פריז", מנגו הוא מרכיב מפתח בכמה מהארטיקים הפופולריים ביותר, כולל מנגו אננס אסאי, מנגו פסיפלורה וקוקוס מנגו. 

בכל אחד מהטעמים הללו, הטעם המתוק והעסיסי של המנגו משולב עם פירות טעימים נוספים ליצירת טעם ייחודי ובלתי ניתן לעמוד בפניו. למשל, בארטיק האסאי מנגו אננס, הטעמים הטרופיים של אננס ואסאי מתווספים כדי להשלים את המנגו, בעוד שלגון פסיפלורה מנגו מציע שילוב טעמים חריף ומתוק. 
לבסוף, ארטיק קוקוס מנגו מפגיש את הטעם הקרמי והאגוזי של הקוקוס עם הטעם הפירותי והמרענן של המנגו. יחד, הארטיקים הללו מציגים את הרבגוניות והמשיכה של מנגו כמרכיב מפתח בפינוקים קפואים.
אם מנגו הוא הפרי המועדף שלכם פשוט כנסו אלינו ובחרו את הפריז שלכם!